Dags att gå vidare..

Hej på er!

Jag hoppas inte ni hänger läpp och tror att jag gått och dött för det har jag inte. Däremot har jag letat lämplig portal att fortsätta blogga på. En som inte är så tekniskt avancerad att jag blir tokig på mig själv, sliter mig i håret och vill slänga datorn ut genom fönstret. Det har inte varit helt enkelt och det är lite komiskt men jag har funnit att sajten minbebis är den portal som liknar denna mest och som känns enklast att byta över till i dagsläget. Just för tillfället är ju min lilla bebis inte så liten längre men jag hoppas ändå att jag ska passa in där eftersom jag ändå skriver en del om familjelivet och hon är relativt liten, än så länge! De andra som jag besökt och skapat konton hos är på tok för avancerade för mig så då skulle det dröja en hel evighet innan jag lärt mig tekniken och ni skulle få någon som helst respons. Så fr om nu kan ni fortsättningsvis istället gå in här där jag kommer befinna mig och uppdatera istället.

Det är lite med sorg i hjärtat som jag lämnar denna blogg eftersom den fått vara med när stora grejer hänt i livet men nya saker lär ju hända som man kan glädjas över och man kan ju alltid gå tillbaka och kika så förhoppningsvis känns det inte alltför vemodigt i längden!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>