Hemma!

Så var vi äntligen hemma igen! Igår var en relativt dryg dag om jag ska vara ärlig. Av någon konstig anledning tog det längre tid att ta sig hem än det gjorde att åka dit, till Istanbul. Vi åkte därifrån halv tio och var hemma i byn här i södra Bulgarien igen vid fyra. Varmt som sjutton var det när vi väl kom tillbaka, okej varmt i bilen var det också! Haha.. Men helt plötsligt har värmen och solen kommit hit och skingrat regn- och åskmolnen som funnits här i princip varje dag. Så idag har vi bestämt att det är poolen som gäller. Sticker dit efter lunch när vi ätit och när solens styrka avtagit något. Dock hänger vi mest under parasollen men det är ändå himla himla skönt att kunna svalka sig i vatten när luften är så varm. Jag älskar’t och jag vet minst en till liten som gör det!

DSCN0744

Utanför Mall of Istanbul

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>