Shopping

Imorgon är det dags för hemfärd tillbaka till Bulgarien. Så idag passade vi på att göra lite turistiga saker och åka iväg och shoppa på ett stort shoppingcenter, Mall of Istanbul. Det var tydligen relativt nyöppnat, hade slagit upp portarna för drygt 2 veckor sedan.

Fler bilder på de häftiga byggnaderna kommer men ni får nöja er med en shoppingbild tills vidare! Hade jag fått mer tid hade jag säkerligen handlat ännu mer inne på Victorias secret men det var nog tur eftersom det nu inte vart så himla dyrt i slutänden!

Men gått lös därinne hade jag säkerligen kunnat göra än mer. Vilken härlig butik!! Hade jag bott i USA hade jag nog varit stammis där så mycket snyggt de har där. För min del blev det en del underkläder och så dessa olika produkterna ni ser på bilden: en duschgel, en hår- och kroppsolja samt en bronzing oil. Alla med riktigt sommarfräscha dofter! De lär gå åt! 😉

20140622-223142-81102360.jpg

Nu på kvällen har vi varit ute i en park här i närheten och promenerat samt lekt en del i lekparken. Noee testade så klart gungan, hon älskar det verkligen! Kvällen avslutar vi med en innekväll tillsammans med tjocka släkten och så får vi se när det bär av hemåt imorgon, förmodligen rätt tidigt. Kan hoppas på lite moln så det inte blir så jobbigt att åka. Ha en fin söndagskväll nu hörni!

20140622-223457-81297180.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>