Fotobomb!

20140622-124010-45610175.jpg
Gott i skuggan

Så måste vi passa på nu när vi har tillgång till lite gratis wi-fi igen! Sitter i skuggan utanför svågers hus och njuter av en massa frukt som vi införskaffat på en stor marknad här vid sidan av.

Idag är också näst sista dagen innan vi åker tillbaka till Bulgarien. Vi har mest umgåtts här, ätit gott, handlat på IKEA och idag tänkte vi avsluta med ett besök på ett stort shoppingcenter. Jag hoppas fortfarande jag kan hitta skor att ha till syrrans bröllop men mina fötter är ju riktiga specialare, har alldeles för tunna så måste ha band runt ankeln om inte jag ska gå ur dem! Har inte hittat några än så jakten fortsätter.

Nu när jag har lite internet tänkte jag iaf dela lite fler bilder. Tyvärr har vi mest tagit kort med sambons telefon eller vår vanliga kamera men här kommer iaf ett litet axplock av blandade bilder från Bulgarien och Turkiet som jag lyckats med att ta!

 

20140622-124109-45669020.jpg
Basaksehir, Istanbul, Turkiet

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>