Midsommar i Istanbul

Hoppas ni haft en trevlig midsommar!!

Vi har ju lite gratis wi-fi här så jag har sett massor med uppdateringar från firande i Sverige under dagen. Tyvärr blev det inget större firande mer än att vi åkte till IKEA här i Istanbul idag. Köttbullar till middag om vi säger så! Haha.. Men det är lika störande var gång man kommer till ett IKEA och de saknar sylten till fastän de har har bilder på det överallt!

Samma var det i Paris när jag var där som au-pair för ett par år sen. Älskade lingonsylt! I-lands problem I know! Men då inser man också att det finns något svenskt över en även om man inte tror det.

I övrigt tar vi det lugnt och umgås. Inga större utflykter med lillan inte. En stad fylld med 12,5 miljoner och trafiken, det finns inget liknande, tror aldrig någonsin Sverige kommer komma i närheten av det de närmsta 20-50 åren, om ens efter det!

Stan är så himla stor och områdena varierar i standard. Det finns riktigt exklusiva häftiga byggnader som man bara förundrar en och sedan finns det gamla skyffen folk förmodligen byggt själva. Annorlunda och stort är det! Så det är rätt skönt att vi tar det lilla lugna. Nu blir det sängen, ha en fin sommarkväll!

20140620-224130-81690081.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>