Funderar…

Sitter här och klurar i min ensamhet. Jag har fått information om den ett-åriga mastern jag ska gå i höst skickat till min mejl och kan inte riktigt släppa tanken och oron om att jag inte kommer få något jobb när jag är färdigskolad nästa år. Vad jag lärt av mina klasskamrater så är det ren tur eller kontakter som gäller för att få ett bra jobb. Så jag sitter och ströläser en del jobbsidor bara för att försäkra mig om att det finns jobb för oss nyutexaminerade någonstans också, oavsett om det är i Oslo, Stockholm eller Göteborg! Nej, nu ska jag ut i solskenet igen, här blir inga problem lösta!

Snapshot_20140618_1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>