Semester

Jag har varit så himla förvirrad och disträ de senaste dagarna! Känns verkligen som hjärnan checkat ut och gått in i semester-mode, om något lite för tidigt. Vad jag än gjort har jag glömt saker på vägen eller klantat mig. Men nu är det sista införskaffat och jag hann t om med ett sista gympass i förmiddags innan vi åker imorgon bitti! Vi får se om det blir lite uppdateringar under resans gång eller om det blir lite semester här och sedan resumé framöver! Ha det gott så länge i sommarvärmen!

20140608-182704-66424281.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>