Dille på klänningar

Gosh vilken dag!! Har varit och försökt boka spatid, det gick sådär kan jag säga. Men det som varit mest störande idag var försöket att testa festklänning inför bröllop.

Jag mitt nöt har ju glömt att man inte kan ha helvitt (tar bort fokus från bruden) och jag tycker verkligen att de allra flesta färgerna de har i butikerna är alldeles på tok för jäkla gräsliga! Riktigt vidriga rent ut sagt, bättre klädsel finns att hitta annanstans!

Jag hittade två fina färger men modellerna var jag väl inte överförtjust i även om jag bara tyckte att den ena var sådär (fjädrar nertill). Jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Att komma i min gamla balklänning så som den ser ut just nu känns uteslutet för jag vill inte bli tagen som någon jäkla oskuld i trist förpackning, jag vill se kvinnlig ut och klädd till riktig fest!

Ingen känsla av smällkaramell eller dassig färg på tråkig modell till klänning. Men börjar man rota i det så inser man att det med kraven stiger i pris vilket jag varken har lust eller råd med!

20140507-185607.jpg
Sambons tips var Köpenhamn i helgen och det lutar det nog faktiskt åt!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Dille på klänningar

  1. Kolla på ebay..hittar du massor till bra pris. Prom dress eller bridesmaid dress är ett bra sökord…finns jättefina att ha till bröllop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>